Day Trading Masterclass 2.0
De meest complete Day Trading cursus in Nederland en België
 • LEER: Alles wat je nodig hebt. Van A tot Z.
 • OEFEN: Oefen direct samen met mij én de Community.
 • TRADE: Een paar uur per dag of zelfs in de week kan voldoende zijn.
 • GROEI: Potentieel inkomen is tot ongekende niveaus te schalen.
 • ​VERDIEN:  Verdien een extra inkomen met Day Traden op de Amerikaanse aandelenmarkt
 • ​PARTTIME: De beurs is open van 15:30 tot 22:00, ideaal voor mensen die overdag werken
Wat is jouw doel?
 • Extra inkomen: Maar je zoekt nog naar de skill die dat mogelijk maakt, vanachter je computer.
 • Vervanging van huidige baan: Maar je weet niet hoe moet beginnen met ondernemen als daytrader.
 • Nieuwe hobby: Maar je ziet door de bomen het bos niet meer.
 • Locatie onafhankelijk worden: Je wilt geld wel voor je laten werken, maar je weet niet precies hoe.
Day Trading is moeilijk omdat er te veel (onjuiste) informatie is te vinden op het internet. Het is mijn missie om Day Trading voor iedereen toegankelijk te maken. - Kevin Timmer
Jouw mentor: Kevin Timmer
Day Trader sinds 2014
Kevin is in 2014 begonnen met Day Traden op de Amerikaanse aandelenmarkt (US Stock Market) met als doel vervanging te vinden voor het werk en de leefstijl die hij destijds had. Nu een aantal jaar later kan hij met overtuiging zeggen dat zijn doel is bereikt. Kevin trade nu fulltime op de Amerikaanse aandelenmarkt en leeft daardoor op de meest zonnige plekjes in zowel Europa als Azië.

Doordat Kevin slechts een aantal uren per dag 'actief' was op de markt had hij veel vrije tijd over per dag. Hierdoor had hij op veler verzoek voldoende tijd om over zijn passie Day Traden te praten. Het idee om een online school te beginnen voor iedereen die wil leren Day Traden was geboren. Dit resulteerde in de Day Trading Masterclass die klein begon, maar nu is uitgegroeid tot dé grootste Day Trading community van Nederland en België.

"Iedere dag mensen helpen én daarnaast een goed excuus hebben om iedere dag en de gehele dag bezig te zijn met mijn passie, Day Trading".
 • Gestart met day traden in 2014
 • ​2.5 jaar fulltime
 • ​Swing en Day Trader
Jouw mentor: Jordi van de Pas
Day Trader sinds 2017
Jordi is na een aantal jaren prutsen op verschillende markten in 2017 serieus begonnen met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Jordi en Kevin waren collega’s toen ze in 2010 tegelijkertijd de interesse kregen in daytraden. Beide zijn toen de wereld van traden gaan verkennen. Kevin verhuisde echter na verloop van tijd naar Azië vanwege zijn studie en werk. Jordi was destijds begonnen met de studie Psychologie, echter bleef de interesse in traden altijd bestaan. 

Na een aantal jaren kwamen Kevin en Jordi weer met elkaar in contact en vrijwel direct doken ze samen weer in de wereld van het daytraden. Omdat Kevin op dat moment al strikt volgens een goed systeem trade, werd Jordi eigenlijk al snel de eerste student van Kevin. Het gevolg was dat Jordi na werkervaring in de Forensische Psychologie besloot een nieuwe weg in te slaan. De weg om fulltime trader te worden. Het was altijd al Jordi's droom om volledig onafhankelijk en vooral locatie-onafhankelijk te gaan werken. Deze droom is voor Jordi in 2019 uitgekomen.

 Jordi: “Ik was het beu dat iemand anders die mij niet kent de waarde van mijn tijd bepaalt”.
 • Door een achtergrond in de Psychologie weet Jordi snel de Psychologische valkuilen te herkennen.
 • ​Consistent winstgevend sinds 2018.
 • ​Swing en Day Trader
Jouw mentor: Kevin Timmer
Day Trader sinds 2014
Kevin is in 2014 begonnen met Day Traden op de Amerikaanse aandelenmarkt (US Stock Market) met als doel vervanging te vinden voor het werk en leefstijl wat hij destijds had. Nu een aantal jaar later kan hij met overtuiging zeggen dat zijn doel is bereikt. Kevin trade nu full-time op de Amerikaanse aandelenmarkt en leeft daardoor op de meest zonnige plekjes in zowel Europa als Azië.

Doordat Kevin slechts een aantal uren per dag 'actief' was op de markt had hij veel vrije tijd over per dag. Hierdoor had hij op veler verzoek voldoende tijd om over zijn passie te spreken over Day Traden. Hierdoor ontstond het idee om een online school te beginnen voor iedereen die wilt leren Day Traden. Dit idee resulteerde in de Day Trading Masterclass wat klein begon, maar nu is uitgegroeid tot dé grootste Day Trading community van Nederland en België.
"Iedere dag mensen helpen én een goed excuus om iedere dag en de gehele dag bezig te zijn met mijn passie, Day Trading".
 • Gestart met day traden in 2014
 • 2.5 jaar full time
 • Swing en Day Trader
Jouw mentor: Jordi van de Pas
Day Trader sinds 2017
Jordi is na een aantal jaren prutsen op verschillende markten in 2017 serieus begonnen met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Jordi en Kevin waren collega’s toen ze tegelijkertijd de interesse kregen in daytraden in 2010. Beide zijn toen de wereld van traden gaan verkennen. Echter Kevin verhuisde na verloop van tijd naar Azië vanwege zijn studie en werk. Jordi was destijds begonnen met een studie in Psychologie, echter bleef de interesse in traden altijd bestaan.

Na een aantal jaar kwamen Kevin en Jordi weer met elkaar in contact en vrijwel direct doken ze samen weer in de wereld van daytraden. Omdat Kevin op dat moment al strikt volgens een goed systeem handelde werd Jordi eigenlijk al snel de eerste student van Kevin. Het gevolg was dat Jordi na werkervaring in de Forensische Psychologie besloot een nieuwe weg in te slaan. De weg van een full-time trader. Het was altijd al een droom van Jordi om volledig onafhankelijk en vooral locatie-onafhankelijk te werk te gaan. Deze droom is voor Jordi begin 2019 uitgekomen.
 
Jordi: “Ik was het beu dat iemand anders die mij niet kent de waarde van mijn tijd bepaalt”.
 • Door een achtergrond in de Psychologie weet Jordi snel de Psychologische valkuilen te vinden.
 • Consistent winstgevend sinds 2018.
 • Swing en Day Trader
Day Trading Masterclass
Duidelijke, No Nonsense en vooral Straigth Forward informatie
Video cursus
Een volledige video cursus waarbij zowel de absolute basis als de meer gevorderde zaken met
betrekking tot daytraden worden behandeld. 

Denk aan simpelweg hoe je charts moet lezen,
welke indicatoren er zijn, hoe je een trade en het risico moet managen en er wordt zelfs aandacht 
besteed aan daytrading psychologie én mindset. 

Ik weet dat je het druk hebt. Geen non-sense
en straight forward.
Community
Sluit je aan bij een enorm behulpzame en zeer actieve community. 

Traden kan best eenzaam
zijn. Echter binnen de community deelt iedereen dezelfde passie en interesse plus meer ogen op
de markt dus er zijn niet veel dingen die we als community missen. Dagelijks zorgen we er
samen voor dat we allemaal up to date zijn en veel trade ideeën en analyses worden dagelijks
met elkaar gedeeld. 

Iedereen helpt en leert van elkaar en je hoeft nooit alleen te traden.
Live Trading/Mentoring
Na al de theorie is het natuurlijk belangrijk om alles in de praktijk toe te passen. 

Omdat ik je niet
direct aan je lot wil over laten krijg je een maand lang gratis toegang tot de live trading sessies. Op deze manier kunnen we samen kijken waar je eventueel nog tegenaan loopt en je ondersteunen om alles
in de praktijk te brengen. 

Heb je echt een duw in de juiste richting nodig dan is zelfs persoonlijke een op een begeleiding mogelijk. Persoonlijke aandacht voor je ontwikkelingen als trader.

Ingericht voor parttime trading

Ik ben mij ervan bewust dat veel mensen op school zitten of een vaste fulltime baan hebben. De hele Masterclass is hierop afgestemd.

Day Trading Masterclass
Duidelijke, down to earth, en straigth forward informatie
De Day Trading Masterclass Focus Punten
 • Straight Forward: Niet moeilijker dan nodig is, we willen dat het voor iedereen toegankelijk is. Ongeacht niveau of ervaring.
 • ​Geen get rich quick: Wij geloven niet in Get Rich Quick. De Masterclass is ingericht om jou consistent te laten traden en hiermee jouw trading account te laten groeien.
 • ​Nuchter: We zijn niet Amerikaans. Geen Lambo’s of blabla.. Down to Earth leren over financiële markten en daytraden. We gaan voor de long run.
 • ​Simpele Taal: We gebruiken soms Engelse termen maar verder is de gehele cursus in het Nederlands. Alles wordt zo simpel mogelijk uitgelegd.
 • Persoonlijke Aandacht: Het is niet een video cursus en daarna maar kijken wat je doet. Zodra je toetreedt tot de Masterclass krijg je 1 maand Gratis toegang tot de live-mentor sessies. Hierbij leer je samen met de community en maken wij tijd voor persoonlijke aandacht en ondersteuning.
 • ​​Zelfstandigheid: Van blind volgen leer je niets. Het doel is dat je volledig zelfstandig aan de slag kunt gaan als daytrader 
Live Masterclass Community
Live Trading.
Ik laat je er niet alleen voor staan! Ik deel mijn scherm en zo kun jij leren van mijn trades. We doen dit van maandag tot vrijdag (15:30 tot 22:00)
Steun.
Iedereen helpt elkaar en deelt waardevolle informatie. Meer ogen op wat er gebeurt op de markt zorgt voor meer kansen om te traden.
Strategieën.
Mijn strategieën zijn het resultaat van jarenlang tweaken en oefenen. Nu geven deze 4 strategieën, ongeacht de market conditie, mij een full-time inkomen en het leven wat ik wil leven.
Wat zeggen onze leden:
Word lid van de beste Day Trading Cursus en Community van NL en BE
Word jij een Masterclass Trader en gaan wij jou helpen met het behalen van jouw doelen?
 • ​De complete Day Trading Masterclass Video Cursus. (Levenslang toegang) +- 12 uur
 • Groeps mentoring sessie zodat je extra vragen kunt stellen
 • ​Ingericht voor parttime trading. Dus ook als jij overdag moet werken.
 • Toegang tot de community om LIVE met Jordi en Kevin te traden. - Maandag tot Vrijdag van 15:30 tot 22:00
 • 24/7 community met traders en studenten, om elkaar te helpen en te ondersteunen
 • BONUS 1: Krijg mijn pro-scanners om geschikte aandelen te vinden.
 • BONUS 2: Dagelijkse lijst met aandelen die jij in de gaten kunt houden, zodat je precies weet welke aandelen je moet traden.
 • ​BONUS 3: Mijn excel sheets die ik gebruik om het traden eenvoudiger te maken. 
€ 497,97
in plaats van €2172
Ik heb niet zo veel tijd. Is het dan wel verstandig om te beginnen met daytraden?
Jazeker! Een groot deel van de community heeft een fulltime baan of zit nog op school. De Masterclass is zo ingericht dat je met een aantal uur in de week toch kunt daytraden.
Ik werk overdag, kan ik ook alleen in de avonden daytraden?  
De Amerikaanse markt is in NL (Zomertijd) open van 15:30 tot 22:00. Het is dus mogelijk om alleen in de avonden te traden. We zijn met de community iedere dag gewoon tot 22:00 online en dus actief.
Kan ik de Masterclass ook toepassen op andere markten?    
De strategieën zijn alleen goed getest op de Amerikaanse aandelenmarkt. Echter zijn er een aantal leden binnen de community die door de Masterclass succes hebben op zowel de Amerikaanse markt als op andere markten. 
Waarom de Amerikaanse aandelenmarkt?    
In tegenstelling tot vele andere markten of financiële producten biedt de Amerikaanse aandelenmarkt enorm veel kansen voor ons als Day Traders. Dagelijks zijn er wel 2 tot 10 kansen. Daarnaast is ook de tijd gunstig (15:00 tot 22:00 NL tijd).  
Welke broker moet ik gebruiken?  
Binnen de Masterclass wordt er uitgebreid aandacht besteed aan verschillende brokers. Je zou ook eens het YouTube kanaal kunnen kijken.
Kan ik de gratis maand live-mentoring in laten gaan nadat ik eerst de volledige cursus heb bekeken?  
Ja dat kan absoluut. Je kunt zelf de gratis maand activeren. Dit zodat je eerst op geheel eigen tempo de video cursus kunt bestuderen. Wel krijg je direct toegang tot de online community zodat je al vragen kunt stellen en kunt gaan netwerken met andere traders!
Hoeveel kapitaal heb ik nodig om te starten met daytraden?  
Voor ieder budget is een oplossing. Ook dit komt uitgebreid aan bod binnen de Masterclass. Echter het advies is altijd en aan iedereen om eerst voldoende kennis te maken met daytraden via een zogenaamd paper-trading account. Dit is een fictief account.
Ik heb geen financiële achtergrond of iets wat met traden te maken heeft. Kan ik dan alsnog beginnen?  
Dit is geen probleem. De Masterclass is zo opgebouwd dat iedereen ongeacht ervaring of achtergrond kan instappen. Mocht je extra ondersteuning nodig hebben dan is dit mogelijk. 
Privacy Policy | Algemene voorwaarden|Contact opnemen

© daytradingmasterclass.nl - All rights reserved
Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.